Review of: Het licht van de negentiende eeuw. De komst van de fotografie in de provincie Noord-Brabant, Jan Coppens e.a., Catalogus bij de gelijknamige tentoonstelling in het Noord-Brabants Museum 's-Hertogenbosch. Concept: Jan Coppens, teksten: Jan Coppens, Marga Altena en Steven Wachlin, met een bijdrage van Michel van de Laar en Ad Stijnman, Eindhoven (Stichting Brabants Fotoarchief Eindhoven), 1997, 224 p., geïll.

Additional Metadata
Publisher Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Journal Tijdschrift voor Mediageschiedenis
Rights Auteursrecht van ieder artikel berust bij de auteur en wordt met toestemming van de auteur gepubliceerd. Indien een artikel is geaccepteerd voor publicatie gaat de auteur akkoord met een Creative Commons licentie Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Netherlands License Each article is copyrighted © by its author(s) and is published under license from the author(s).When a paper is accepted for publication, authors will be requested to agree with the Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Netherlands License
Note Tijdschrift voor Mediageschiedenis; Vol 1, No 1 (1998): Tijdschrift voor Mediageschiedenis; 120-122
Citation
Selier, Herman. (1998). Het licht van de negentiende eeuw. De komst van de fotografie in de provincie Noord-Brabant - Jan Coppens e.a., 1997. Tijdschrift voor Mediageschiedenis, 1(1), 120–122.

Additional Files
cover.jpg Cover Image , 94kb